Народний художній колектив “Час Пік” відзначив 25-річний ювілей

У Кіровоградській обласній філармонії аншлаг! Свій ювілей святкує Народний художній колектив ансамбль сучасної хореографії «Час пік» Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості, керівником якого є Заслужений працівник освіти України, кандидат педагогічних наук – Ірина Володимирівна Мурована.
Ювілей проходить за підтримки голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергія Анатолійовича Кузьменка, Ірини Анатоліївни Саєнко – президента Кіровоградської торгово-промислової палати та рекламної агенції «Антураж А».
З 25-річчям привітати колектив та вручити нагороди педагогам завітали Сергій Петрович Коваленко — перший заступник голови Кіровоградської обласної державної адміністрації, Уляна Василівна Соколенко — Заступник начальника управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації, Катерина Черкаська — заступник начальника управління сім’ї, молоді та спорту Міської рада міста Кропивницький, Сергій Юрійович Петров — виконуючий обов’язки голови Кіровоградської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України, Анатолій Єгорович Коротков – Заслужений артист України, професор, директор обласного комплексу «Гімназія-інтернат-школа мистецтв», Ірина Олександрвіна Полонська – директор Обласної дитячої філармонії.
Також привітали колектив та його педагогів представники батьківського комітету, Вадим Жоржович Мурований — директор Філії Національної телекомпанії України “Кіровоградська регіональна дирекція”, Ганна Павлівна Суркова – директор Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості та увесь педагогічний колектив Центру.
З нагоди 25-річчя на свято під назвою «Таємниця годинника щастя» зібрались усі: батьки, друзі колективу та випускники, які через багато років знов побачили один одного та своїх улюблених викладачів.
Вихованці ансамблю від найменших і до старших виконали найкращі постановки колективу.
Дивували не тільки танцями. Випускник ансамблю Максим Волянський прямо зі сцени зробив освідчення своїй дівчині. І вона відповіла «Так!»! Ми вітаємо пару і бажаємо їм незабутніх років спільного життя у любові та злагоди у ритмі танцю!
Цього року 19 випускників отримали «Свідоцтва про закінчення закладу позашкільної освіти».
«Час Пік» є відомим колективом у Кропивницькому і не тільки. Адже ансамбль є лауреатом численних Всеукраїнських та Міжнародних фестивалів та конкурсів. Своїми яскравими постановками він підкорив сцени Португалії, Австрії, Чехії, Німеччини, Сербії, Македонії, Болгарії та Греції та інших країн.
Глядачі аплодували стоячи! Концерт пройшов дуже яскраво і феєрично!
Годинник щастя «Час Піку» не зупинити!
Вітаємо ансамбль зі святом! Бажаємо творчого натхнення та нових перемог!

Більше світлин з ювілейного концерту ви можете переглянути за посиланням

Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *