Всесвітній Кубок з “Що? Де? Коли?”

Гравці у “Що? Де? Коли?” повинні мати широкий світогляд і цікавитися досягненнями сучасного суспільства. Для них важливо вміти швидко, оригінально думати. Може здатися, що для успішної гри у “Що? Де? Коли?”обов’язково знати величезну кількість фактів, дат і подій. Насправді ж питання, які орієнтовані на дріб’язкові факти, вважають не надто цікавими й такі питання намагаються не давати під час ігор. Якісне питання повинно містити всі необхідні факти, натяки й підказки для відповіді й не вимагати від гравців особливих спеціальних знань. Питання Кубку стосуються різноманітних розділів життя та знань нашої країни.
⚛️ З метою залучення дітей, молоді та всієї розумної спільноти до інтелектуальних видів діяльності Кіровоградським обласним ЦДЮТ підготовлено Всесвітній Кубок з інтелектуальної гри «Що? Де? Коли» (ХІІ-ХІІІ етапи XХІІІ відкритого Чемпіонату Кіровоградської області з інтелектуальних ігор серед школярів сезону 2021-2022, присвяченого 30-річчю Незалежності України).

🕒 Учасники 29 квітня 2022 року у будь-який час з 12.00 до 17.00 заходять самостійно за посиланням (див. регламент) у Google форму, заповнюють довідкові дані і відповідають на 48 питань (за форматом класичної гри «Ерудит-лото», але з питаннями «Брейн-рингу» і 10 варіантами відповіді – треба вибрати один).

👉 Регламент за посиланнямhttps://goo.su/hFvez

Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *