Обласний фестиваль-конкурс «Молодь обирає здоров’я»

В рамках акції «Літо 2024: Незабаром перемога», обласного фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоровʾя» в онлайн форматі для учасників фестивалю було проведено просвітницький тренінг «Гендерні стереотипи у сучасному житті», який був спрямований на формування гендерної культури дітей та молоді. Під час тренінгу учасників ознайомили з поняттями «стать», «ґендер», «ґендерні стереотипи»; обговорили існування різних стереотипів щодо поведінки хлопчиків і дівчаток; сприяли розвитку уявлення про унікальність своєї особистості та ґендерної приналежності. З молоддю працювала Береславська Оксана – практичний психолог комунального позашкільного навчального закладу «Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості». Учасники тренінгу отримали сертифікати.
З 5 по 7 червня 2024 року учасники команд мали змогу продемонструвати свої знання про здоров’я, здоровий спосіб життя у конкурсі–вікторині «Що я знаю про здоровий спосіб життя?».
У ІІ етапі Фестивалю, який триватиме з 10 по 14 червня 2024 року, учасники та команди братимуть участь у конкурсі «Фотографії та художні роботи».

Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *