І обласний конкурс “Буктрейлер. Книжковий форум” завершено!

Читання завжди було важливою складовою розвитку особистості, що формує світогляд, розширює кругозір та збагачує внутрішній світ. У сучасному цифровому світі особливо актуальною стає популяризація читання серед дітей та молоді. Саме з цією метою був проведений І обласний конкурс “Буктрейлер. Книжковий форум”, який зібрав талановитих та креативних учасників з різних куточків нашого регіону, що продемонстрували свої літературні вподобання та вміння створювати яскраві відео-презентації улюблених книжок.
Конкурс не лише відкрив нові таланти, а й підкреслив важливість читання у формуванні гармонійно розвиненої особистості. В ході заходу учасники мали змогу поділитися своїми улюбленими книгами, обмінятися думками та враженнями, а також отримати рекомендації від однолітків.
Топ-10 книг, які рекомендують прочитати цього літа учасники І обласного конкурсу “Буктрейлер. Книжковий форум” :
1.«Intermezzo» Михайло Коцюбинський
— новела, що складається з 11 частин, об’єднаних образом митця, який є учасником і оповідачем подій. Вона розповідає про його духовне відновлення під час зустрічі з природою.

2.Катерина Горчар «День, якого не було»;

3.Анатолій Дімаров «І будуть люди»;

4.Всеволод Нестайко «Неймовірні детективи»;

5.Грем Сімсіон «Проект «Розі»»;

6. Ана Пунсет «Клуб червоних кедів»;

7. Джоан Роулінг “Гаррі Поттер”;

8. Антуан де Сент-Екзюпері “Маленький Принц”;

9. Алекс Мілвей «Готель «Фламінго»»

10. Марк Твен “Пригоди Тома Сойєра”

Ці книги стали справжніми фаворитами серед молодих читачів, надихаючи їх на нові звершення та відкриття. Конкурс “Буктрейлер. Книжковий форум” не лише сприяє розвитку культури читання, а й формує активну читацьку спільноту, готову до нових літературних пригод!

Підсумковий наказ за посиланням

Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *