Відбувся семінар для позашкільників Кіровоградщини

Кіровоградським обласним ЦДЮТ організовано та проведено онлайн семінар для методистів та керівників закладів позашкільної освіти Кіровоградщини «Основні орієнтири у роботі закладів позашкільної освіти на 2024/2025 навчальний рік». В заході взяли участь понад 60 представників із 28 громад області, із 50 закладів позашкільної освіти та кількох відділів управління освітою.
З вітальним словом та основними аспектами внутрішньої системи якості освіти звернулася до учасників Биковська Олена Володимирівна – президент Міжнародної асоціації позашкільної освіти, завідувач кафедри позашкільної освіти, Українського державного університету імені Михайла Драгоманова, доктор педагогічних наук, професор, Заслужений діяч науки і техніки України.
Начальник відділу дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти департаменту освіта і науки Кіровоградської обласної військової адміністрації – Янкул Світлана Павлівна розповіла про особливості організації освітнього процесу в закладах позашкільної освіти у 2024/2025 навчальному році.
Директор Кіровоградського обласного ЦДЮТ, керівник відділення МАПО в Кіровоградській області, заслужений працівник освіти України – Суркова Ганна Павлівна у своєму виступі підсвітила стратегічні аспекти діяльності закладів позашкільної освіти в умовах воєнного стану, нормативно-правове забезпечення діяльності ЗПО у 2024/2025 навчальному році та відповіла на питання, які турбували учасників.

Про особливості організації науково-дослідницької діяльності учнів у сучасних умовах розповіла Мазур Неля Іванівна – директор Кіровоградської Малої академії наук учнівської молоді, в. о. директора комунального закладу «Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат Кіровоградської обласної ради», кандидат педагогічних наук, відмінник освіти України.
Заступник директора з навчально-виховної роботи Кіровоградського обласного центру туризму, краєзнавства та екскурсій – Андреєва Марина Миколаївна анонсувала масові туристичні заходи та заходи з національно-патріотичного виховання в 2024/2025 навчальному році.
Кірішко Ігор Васильович – заступник директора Кіровоградського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді наголосив на особливостях проведення обласних масових заходів з науково-технічного напряму.
Інсайти проведення всеукраїнських та обласних масових заходів Кіровоградського обласного ЦДЮТ та програмне забезпечення керівників гуртків за профілями презентувала Олексієнко Катерина Вікторівна – завідуюча методичного відділу Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості.
Виступ завідуючої інформаційно-методичним відділом Кіровоградського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді Масиної Ольги Миколаївни був акцентований на всеукраїнських та обласних масових заходів еколого-натуралістичного спрямування.
Дякуємо нашим колегам за участь в семінарі та плідну співпрацю!

Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *