У Міністерстві освіти і науки України відбувся Всеукраїнський Форум з позашкільної освіти

З нагоди Дня позашкільника 25 вересня у Міністерстві освіти і науки України відбувся третій Всеукраїнський Форум з позашкільної освіти. У Форумі взяли участь керівники та педагоги закладів позашкільної освіти, керівники управлінь освіти, які координують роботу закладів позашкільної освіти та керівники органів місцевого самоврядування з усієї України.
Учасників Форуму вітали заступник Міністра освіти і науки України Любомира Мандзій, Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба, ректор Національного педагогічного університету імені Драгоманова Віктор Андрущенко.
В ході Форуму відбулися 3 сесії, під час яких учасники обговорили проблеми підвищення якості позашкільної освіти, інклюзивного навчання в позашкільні освіті, фінансування як важливої умови підвищення якості освіти. Директор Кіровоградського обласного ЦДЮТ Суркова Г.П. презентувала досвід проведення в Кіровоградський області обласних оглядів – конкурсів закладів позашкільної освіти як системного моніторингу якості освіти.

 

 

Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *