🙏20 лютого вшановуємо пам’ять Героїв Небесної Сотні 🙏

20 лютого🙏 вшановуємо пам’ять Героїв Небесної Сотні. Цей день увійшов в новітню історію України чорною стрічкою. В самому центрі Києва, на Майдані Незалежності, коли десятки тисяч українців вийшли на протест за покликом совісті, гідності та великої любові до неньки України, відбулася трагедія, в результаті якої віддали своє життя патріоти, мужні Герої України, які навіки залишаться в наших серцях, в нашій пам’яті та в нашій історії. З 18 по 21 лютого 2014 року на Майдані загинули понад ста громадян України, яких тепер називають Янголами Свободи, «Небесною Сотнею».
У колективах, гуртках та студіях Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості напередодні відбувалися заходи, присвячені подіям Революції Гідності та вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні. Вихованці середньої та старшої групи у формі бесід та розповідей, запитанням та відповідям, підготовки та перегляду відео та фото матеріалів, творчим тематичним роботам змогли заглибитися, зробити висновки, сформувати своє уявлення та відношення до подій того часу, усвідомити, яка мужність, справжність, стійкість та відвага палає в серцях багатьох українців. Особливе враження залишила стрічка від Національного Музею Революції Гідності та відеопрезентація “Майдан”. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв, тих, хто віддав своє життя за незалежність, долю, волю та свободу нашої України! Герої не вмирають, доки живе пам’ять про них!

Фото: фрагменти відеопрезентації “Майдан” та кадри з заходу для вихованців середньої групи Народного художнього колективу України шоу-театру молодіжного клубу “Імідж”.

“Я не дозволю вбивати…” слова та музика Марини Трофімчук. Народний художній колектив України студія естрадної дитячої пісні “Вікторія”, керівник Вікторія Гаваза – Відмінник освіти України

Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *