Регіональна інтернет-конференція

Ставлення сучасної молоді до людей похилого віку

Так,ми можемо допомогти,елементарно просто поцікавитись житилями свого селеща,скільки одиноких дідусів і бабусів,які залишились одинокими з тих чи інших причин та взяти над ними шефство .Це не так важко ,як здається. Я згадую свої юні роки в нас так і було, ми добровільно ходили ніхто нас не просив. На своєму воле виявлені,хлопці дрова рубали ,ми заносили,бабусі город поливали, на подвір'ї прибирали і так ціле літо працювали. І було нам дуже приємно,коли на 1 вересня ,бабуся  прийшла і подарувала нам вишиту власноруч картину,ми собою пишалися!!! Так,що Вам юним бажаю  тільки удачі ,бути наполегливими і пам'ятати ,що добро завжди до вас поверниться зі сторицею!!!

Молоді! Порушили важливу тему! Старість потрібно поважати!

Цитувати Гість від Грудень 18, 2019, 1:09 pm

Молодці! Порушили важливу тему! Старість потрібно поважати!

 

Удовіченко Ірина Петрівна (керівник гуртка «Євроклуб»Діалог)

КЗ «ЦДЮТ Долинської райради»

 

Кожен по-своєму розуміє значення  слова - толерантність. Для когось це любов до інших, для когось терпіння, а для деяких ці риси взагалі не відіграють особливої ролі у житті. Толерантність — це любов до оточуючих: і малих, і старих, до всього живого.

Якщо людина поважатиме себе, вона поважатиме й інших. Тому я усім нам, бажаю поваги, мирного неба, толерантного майбутнього, і запрошуємо Вас до співпраці.


До уваги незареєстрованих користувачів форуму – учасників інтернет-конференції! Просимо зазначати у ваших повідомленнях/коментарях свої призвище, ім’я та/або заклад освіти, який Ви представляєте.