Стартував XX обласний чемпіонат з інтелектуальних ігор серед школярів

У листопаді 2018 року в Кіровоградській області відбувся 1 етап XX обласного Чемпіонату з інтелектуальних ігор серед школярів сезону 2018/2019 – Синхронний Кубок з гри “Що? Де? Коли?”
Синхронний турнір – це заочна форма змагань, яка передбачає узгоджене проведення у визначений термін ігор на одному й тому ж пакеті питань в декількох різних населених пунктах. Представники на місцях отримують питання по мережі Інтернет, проводять змагання і надсилають в оргкомітет звіти з результатами (у триденний термін).
У 1 етапі обласного чемпіонату взяли участь 190 команд (115 – молодшої категорії, 75 – старшої) з Голованівського, Добровеличківського, Долинського, Знам’янського, Кіровоградського, Компаніївського. Маловисківського, Новгородківського, Новоархангельського, Олександрівського, Олександрійського, Онуфріївського, Петрівського, Світловодського, Устинівського районів, міст та селищ Кропивницький, Олександрія, Знам’янка, Компаніївка, Новоукраїнка, Мала Виска, Світловодськ, Соколівка, Великосеверинівка, Первозванівка, Смоліно.

6 переможців турніру отримали персональні путівки (крім чемпіонів свої районів та міст) на 3 етап ХХ Чемпіонату Кіровоградської області (півфінал Чемпіонату області з гри “Що? Де? Коли?”), який відбудеться 10 лютого 2019 року.
Це команди:
«Еврика»
(Петрівський р-н, с. Луганка,
капітан – Харкоміца Ернест, тренер – Бовкун Н. М.),
«Інтелектуали»
(Онуфріївський р-н, с. Попівка,
капітан – Дужонкова Сабіна, тренер – Плахотна І. В.),
«Фортуна» та «YASHUNYA»
(Добровеличківський р-н, с. Гнатівка,
капітани – Головня Наталія та Таляр Віта, тренер – Панасова Д. М.),
«Форс-мажор»
(Первозванівська ОТГ, с. Первозванівка, капітан Жарікова Аміна,
тренер – Нагаєва О. В.),
«Інтелектуаріум»
(Знам’янский р-н, с. Дмитрівка,
капітан Крамаренко Олеся, тренер – Зарецька А. В.)

2 етап XІХ обласного Чемпіонату з інтелектуальних ігор серед школярів сезону 2018/2019 – Чемпіонат з «Брейн-рингу» відбудеться 25 листопада 2018 року.

Підсумкові результати Синхронного Кубку з гри “Що? Де? Коли?http://kizimenko.ucoz.ua/index/rezultati/0-28

Методист Кизименко В.О.

Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *