Толерантність як основа сучасного світу

Що ми маємо на увазі, коли вимовляємо слово «толерантність»? Чи можемо ми уявити Всесвіт без неї? Саме на подібні питання відповідала молодь Кіровоградської області готуючись до обласної конференції «Толерантність як основа сучасного світу», що відбулась 23 листопада 2018 року з 10.00 до 14.00 у Кіровоградському обласному центрі дитячої та юнацької творчості. Конференція стала заключним етапом обласного конкурсу до Міжнародного дня толерантності, який включав напрями: конкурс слоганів та конкурс постерів.
Організатори конференції: управління освіти, науки, молоді та спорту, управління зв’язків з громадськістю Кіровоградської облдержадміністрації, Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості, Громадська організація «Молодіжне громадське об’єднання «Центр», Центр розвитку національних культур «Єдина родина».
Під час конференції відбулось обговорення актуальних питань з теми толерантності, гідності, повазі прав людини у сучасному суспільстві між лідерами та керівниками євроклубів, обласного парламенту дітей, лідерів молодіжних організацій м. Кропивницького, Знам’янка, Бобринецької, Новоукраїнської, Первозванівської ОТГ та Голованівського, Петрівського, Онуфріївського, Кропивницького, Вільшанського, Благовіщенського, Компаніївськго, Добровеличківського, Бобринецього, Маловисківського, Новомиргородського, Олександрійського та Олександрівського районів Кіровоградської області. Важливо, що було почуто думки та пропозиції активної молоді, яка прагне діалогу та толерантного спілкування.
По завершені конференції було нагороджено переможців обласного конкурсу до Міжнародного дня толерантності. Найкращими журі визнало: у номінації «Кращий постер» – гурток «Мистецтво краси» Бобринецького РБДЮТ, Євроклуб Добровеличківського ЦДЮТ, євроклуб «Астра» Кіровоградського обласного НВК (гімназі-інтернат-школа мистецтв), Луценко Вікторію – ученицю НВК №26 м. Кропивницький; у номінації «Кращий слоган» – євроклуб «Альтаїр» Смолинського НВО Маловисківського району, євроклуб «Euroсвіт» Первозванівської ОТГ, євроклуб «Look Inside» НВК №3-гімназія м. Знам’янка, Кошмак Аліна – вихованка євроклубу «Єдність» гімназії №9 м. Кропивницького.
Найкращі роботи конкурсу мали можливість переглянути усі учасники конференції, а з авторами цих робіт поспілкуватись у невимушеній атмосфері.





Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *