Відродження молодіжного гумору!

Гумористичних ігор та чемпіонатів у Кропивницькому не організовували вже понад 5 років. Весь цей час Кіровоградськмий обласний центр дитячої та юнацької творчості проводив Обласний шкільний КВН. І виникло питання: що робити з тим, що школярі жартують, пишуть номери та вміють триматись на сцені краще, ніж студенти, в яких, на жаль, не було, де себе проявити.
Тому, за ініціативи молоді Кіровоградщини, Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості та його вихованців було вирішено у 2018 році вперше у Кіровоградській області започатковати обласний молодіжний чемпіонат «Молодіжна ліга гумору».
Редакторами Ліги стали випускники Кіровоградського ОЦДЮТ, відомі у місті ведучі та люди, які мають великий досвід ігор у КВН та у Лізі Сміху – Юрій Тушевський та Павло Іванов. Підготовка була серйозною: команди пройшли 5 редактур, де їм допомагали з матеріалом, процесом написання жартів, продумуванням назви, стилю та концепції команди. Крім цього всі виступи були перевірені на цензуру та унікальність.
Перший етап чемпіонату відбувся сьогодні, 11 грудня 2018 року у стінах Кіровоградського обласного ЦДЮТ. 9 команд з м.Кропивницького виявило бажання стати учасниками молодіжного чемпіонату. Серед них: студенти закладів вищої та професійно-технічної освіти.
Загальна тема чемпіонату – «На молодіжній хвилі», тема 1 туру – «Від сесії до сесії». Учасники мали показати виступ-представлення своєї команди, після якого їх могли обрати запрошені зіркові тренери. Тому у сезон увійшли такі тендеми:

🔶 Кирило Мельник
🔸«Перша перспективна» (Медичний факультет №2 Донецького національного медичного університету),
🔸«Кафе “Екіпаж”» (Льотна Академія Національного авіаційного університету).

🔶 Дмитро Крендель
🔸«Аферисти гумору» (Збірна м. Кропивницький)
🔸«Дівчаче камеді» (Державний навчальний заклад «Кропивницький професійний ліцей побутового обслуговування»)

🔶 Олександра Крикун
🔸«А шо потом?» (Кропивницький коледж харчування та торгівлі)
🔸«Жигулі» (Центральноукраїнський національний технічний університет)

🔶 Ярослав Ярошевський
🔸«Три капітани» (Центральноукраїнський державний педагогічний університет ім. В.Винниченка)
🔸«Покоління NEXT» (Кропивницьке вище професійне училище)

🔶 Максим Зарва
🔸«220 Вольт» (Регіональний центр професійної освіти ім.О.С.Єгорова)

Тепер готуватись до наступної гри командам допомагатимуть не тільки редактори, а і їх тренери-наставники, які вже наступної гри вийдуть на сцену разом зі своїми підопічними.
До зустрічі на полуфіналі!






Більше світлин з обласного молодіжного чемпіонату гумору Ви можете переглянути, перейшовши за посиланням


Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *