«Юність» та «Вікторія» підкорюють місто Лева

З 11 до 13 січня року у Львові Українським державним центром позашкільної освіти спільно з Центром творчості дітей та юнацтва Галичини було проведено Всеукраїнський фестиваль-конкурс для дітей та юнацтва «Різдвяні канікули».
Фестиваль є культурно-мистецькою акцією, яка заохочує дітей до змістовного дозвілля під час зимових канікул, покликаний сприяти відродженню та утвердженню духовних цінностей українського народу, залученню дітей та юнацтва до вивчення та розуміння кращих зразків народного та сучасного українського мистецтва, виявленню та заохоченню нових талантів та обдарувань.
Проявили себе на фестивалі художні народні колективи нашого Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості: студія сучасної естрадної дитячої пісні «Вікторія» (керівник – Гаваза Вікторія – Відмінник освіти України) та студія художнього слова «Юність» (керівник -Політаєва Валентина – Відмінник освіти України).
Талановиті вихованці «Юності» отримали Диплом Лауреата ІІІ ступеня нагороди, а наші юні співаки «Вікторії» отримали декілька нагород: солістка Ольга Полудень – Дипломом Лауреата І ступеня, ансамбль студії у змішаній віковій категорії – Дипломом Лауреата ІІ ступеня, а також ансамбль отримав Диплом Лауреата ІІІ ступеня у старшій віковій категорії!
Вітаємо наших переможців!
Окрім перемоги та можливості стати частинкою одного великого дитячого мистецького свята, фестиваль “Різдвяні канікули” подарував дітям чудову нагоду пізнати красу старовинного та неймовірно гарного зимового Львова!

Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *