Веб-сайт Кіровоградського ОЦДЮТ здобув перемогу на ІХ Всеукраїнському конкурсі на кращий веб-сайт закладу освіти

Вітаємо Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості, інформаційно-ресурсний центр, та методиста з інноваційної діяльності ОЦДЮТ – Олександра Пасічняка з перемогою у ІХ Всеукраїнському конкурсі на найкращий веб-сайт закладу освіти.
Даний конкурс проводиться Інтернет Асоціацією України за підтримки Міністерства освіти і науки України з метою сприяння впровадженню та поширенню сучасних інформаційно-комунікаційних технологій в освітній процес, забезпечення прозорості та інформаційної відкритості закладів освіти.
На зважаючи на відносно короткий час існування останньої версії офіційного веб-сайту Кіровоградського ОЦДЮТ ocdut.kr.ua, журі конкурсу присудило перше місце у номінації «Веб-сайти закладів позашкільної освіти» серед 114 сайтів-претендентів у зазначеній номінації! Церемонія нагородження переможців відбулась 29 березня 2019 року в залі колегії МОН. Нагороду вручав Карандій Вадим Анатолійович — заступник Міністра освіти, науки, молоді та спорту України спільно з Головою Правління Інтернет Асоціації України Олександром Федієнком. У подарунок наш Центр отримав ламінатор та сертифікат на рік безкоштовного користування хостингом і доменом від ТОВ “АДАМАНТ-ДС”.



Переглянути відеотрансляцію церемонії нагородження переможців конкурсу на кращий веб-сайт закладу освіти


Слідкуйте за новинами Центру, фоторепортажами та нашими проектами на нашому сайті ocdut.kr.ua!


Шановні користувачі сайту Кіровоградського ОЦДЮТ, ми уважно ставимося та прислуховуємося до ваших побажань стосовно покращення роботи сайту, його зручності, удосконалення в функціональному плані, наповненні певними видами контенту тощо, тому просимо надсилати електронну адресу ocdut@ukr.net, або через форму зворотного зв’язку, рекомендації та пропозиції з метою підвищення якості функціонування ocdut.kr.ua.

Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *