Вітаємо з перемогою у Всеукраїнському конкурсі “Джерело творчості”

4-5 червня 2019 р. у м. Києві відбувся другий очний тур ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу «Джерело творчості» у номінації «Керівник гуртка-2019», в якому взяли участь переможці обласного етапу — по одному учаснику з визначених напрямків (профілів) позашкільної освіти. Конкурс, який вже відбувся учотирнадцяте, проводиться з метою підтримки талановитих педагогів закладів позашкільної освіти, сприяння їх самореалізації та стимулювання подальшої творчої педагогічної діяльності, поширення кращого педагогічного досвіду та інноваційних методик та форм роботи педпрацівників-позашкільників.
Організаторами цьогорічного конкурсу виступило Міністерство освіти і науки України, Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти», Інститут проблем виховання Національної академії педагогічних наук України, Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді, Національний центр «Мала академія наук України» та Український державний центр позашкільної освіти, Український державний центр туризму і краєзнавства учнівської молоді та ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів Шевченківського району м. Києва.
Цьогоріч Всеукраїнський конкурс «Джерело творчості» відбувався за такими 5-ма напрямки позашкільної освіти: еколого-натуралістичний, художньо-естетичний, дослідницько-експериментальний, туристсько-краєзнавчий та військово-патріотичний напрями.
Кіровоградську область представляла за художньо-естетичним напрямком Світлана Олегівна Гноєва, керівник гуртка Народного художнього колективу студії образотворчого мистецтва «Соняшник» Кіровоградського обласного ЦДЮТ та здобула у змаганні з достойними претендентами ІІ місце. Оголошення та урочисте нагородження переможців проходило 6 червня 2019 р. в Міністерстві освіти і науки. Тож вітаємо з перемогою нашого талановитого педагога — Світлану Олегівну та бажаємо нових здобутків та не зупинятися на досягнутому!








Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *