Новорічний десерт, або «Майстер-шеф» від Санти Клауса!

Кожен, і дорослий і малий, чекає з нетерпінням казкових новорічних свят, і кожен вірить, що саме в цей час здійсняться найзаповітніші мрії!

У Кіровоградському обласному ЦДЮТ вже розпочались новорічні святкування з нашими маленьких друзями!
Шоу програма «Новорічний десерт, або «Майстер-шеф» від Санти Клауса!» – казкове дійство за участі героїв Санта Клауса, Санти-Молодшого, Мишеняти, Лягуша, Мухи та помічників резиденції Санти. Напередодні Нового року Санта вирішив передати своє правління Санті-Молодшому, але Лягушу не сподобалось це рішення. І він сам вирішив стати Сантою. Кандидатур, як з’ясувалось дві, от Санта і пропонує кулінарні змагання. У новорічних перегонах перемагає Санта-Молодший та його новий друг – Мишеня.
Новорічну-шоу програму підготували: автори сценарію – Сергій Ільїн та Олена Коротка, режисер – Сивоконь Лариса Леонідівна (Відмінник освіти України) та народні художні колективи Кіровоградського обласного ЦДЮТ: ансамбль сучасної хореографії «Час пік» (керівник — Мурована Ірина Володимирівна – Заслужений працівник освіти України), студія вокального мистецтва «Антарес» (керівник — Дороганич Олена Сергіївна), студія сучасної естрадної дитячої пісні «Вікторія» (керівник – Гаваза Вікторія Степанівна – Відмінник освіти України) та театр-студія «Маска» (керівник – Фільченкова Надія Олексіївна – Відмінник освіти України).
Юні глядачі із захопленням та радістю беруть участь у казковому дійстві.

Дякуємо нашим юним артистам та їх педагогам за професіоналізм та радість, яку дарують глядачам своїм талантом!










Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *