І сесія ХІІІ скликання Кіровоградського обласного парламенту дітей

Як неймовірно позитивно, драйвово та надзвичайно емоційно розпочався перший день сесії Кіровоградського обласного парламенту дітей (ОПД), так він і добігає кінця. Сьогоднішнй день запам’ятається в історії ОПД як новий етап співпраці влади та дитячого самоврядування в області. Головна подія – підписання тристоронньої Угоди про співпрацю між Кіровоградською обласною державною адміністрацією, Кіровоградською обласною радою та Кіровоградським обласним парламентом дітей. На основі Угоди прийнято План спільних дій щодо її реалізації.
Програма першого дня І сесії ХІІІ скликання Обласного парламенту дітей видалась дуже насиченою, проте цікавою і різноманітною. Сьогодні проведено комунікативний тренінг від голів комісій ОПД, пленарне засідання в сесійній залі Кіровоградської обласної ради, екскурсію до кімнати Бойової Слави 3 полку спецпризначення, презентовано та відібрано проєкти для реалізації на наступний міжсесійний період, проведені тренінгові програми для координаторів та депутатів ОПД. Гостями юних парламентарів Кіровоградщини цього дня були Олександр Чорноіваненко – голова Кіровоградської обласної ради, Тетяна Волинець – заступник голови Кіровоградської обласної державної адміністрації, Володимир Таборанський – начальник управління освіти і науки облдержадміністрації, Лідія Францівна Шатна – заступник начальника управління освіти і науки облдержадміністрації. А приймала учасників сесії Ганна Суркова – директор Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості.
Під час тренінгових програм учасники мали змогу познайомитися з активними представниками громадських організацій Кропивницького та волонтерами Корпусу миру США в Україні.
І яка ж ефективна діяльність молоді без гарного відпочинку! Саме лідерською вечіркою закінчуємо перший день насиченої програми І сесії ХІІІ скликання Кіровоградського обласного парламенту дітей.
Будьте з нами. Попереду ще дуже багато цікавого!!!









Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *