Психологічна служба ЦДЮТ в умовах карантину у дії

Карантин – не привід засмучуватися через нестачу спілкування.
На допомогу приходять технології дистанційних форм роботи. І робота психолога набирає обертів в нових умовах.
На період карантину  психологом ОЦДЮТ Береславською О.М. створена група психологічного супроводу для педагогів та працівників закладу.
Проведене дистанційне анкетування  дало змогу виявити актуальні теми та форми роботи з психологом. Надається інформація психологічного змісту для покращення якості проживання періоду соціальної ізоляції.
Тілесно орієнтовані техніки та методи подолання тривоги мають  позитивний вплив на стресові стани. Їх виконання дає результат.
Заплановано проведення конференції на платформі ZOOM для педагогів закладу «Дієві методи гармонізації власного психологічного стану під час карантину».
Через керівників гуртків здійснюється профілактична робота з вихованцями та батьками.

Надаються індивідуальні консультації педагогам, батькам, вихованцям. Заплановано проведення конференції на платформі ZOOM для батьків вихованців закладу «Психологічні аспекти спілкування з дітьми під час карантину».

Ще відкрита форма анкетування батьків вихованців, де можна визначити, що найбільше хвилює, обрати теми, з яких хотіли отримати більше інформації від психолога та комфортні для Вас способи комунікації.

Запрошуємо приєднуватися до нашого не формального спілкування.
При потребі можна звернутися до керівників гуртків за контактами психолога і отримати фахову допомогу.

Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *