Запрошуємо заклади позашкільної освіти області взяти участь в проєкті “Скарбничка дистанційних форм роботи позашкільників Кіровоградщини”

16 квітня Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості започатковує проєкт «Скарбничка дистанційних форм роботи позашкільників Кіровоградщини».

Мета проєкту: накопичення, систематизація та популяризація кращого педагогічного досвіду дистанційних форм роботи, які використовуються у закладах позашкільної освіти області під час карантину.

Учасники проекту: комплексні заклади позашкільної освіти, що розташовані на території Кіровоградської області, центри позашкільної освіти, що діють на базі закладів загальної середньої освіти, приватні заклади позашкільної освіти, методисти, культорганізатори, керівники гуртків, творчі об’єднання художньо-естетичного, гуманітарного та оздоровчо-реабілітаційного напрямків, які працюють у цих закладах.

Термін реалізації проекту : З  16  квітня 2020 року до закінчення карантину.

Вимоги до робіт: Для участі у проекті  приймаються відео, фото, аудіо, графічні матеріали, текстові розробки, тренінги, цикли занять з описом методик використання, майстер-класи, вебінари, туторіали, гіперпосилання на вже розміщені учасниками матеріали у мережі Інтернет, інформація про унікальні методи дистанційної роботи з вихованцями, педагогами  та будь який інший цікавий досвід, який представляє інтерес з наукової, педагогічної, інноваційної, методичної, практичної точок зору  і був використаний у період карантину.

Представлені матеріали повинні містити інформацію наступного змісту:

  • Повну назву закладу позашкільної освіти;
  • Напрям позашкільної освіти;
  • Інформацію про автора напрацювання (ПІП, посада, термін роботи у позашкільній освіті);
  • Контакти автора матеріалів;
  • Назва та  стисла  анотація  представленого досвіду.

Матеріали приймаються на електронну пошту обласного ЦДЮТ ocdut@ukr.net з 16 квітня 2020 р .

Не роздивляються роботи, які  не відповідають темі «Дистанційні форми роботи».

Очікувані результати  проекту: Кращі роботи будуть оприлюднені на офіційному  сайті та сторінці у Facebook Кіровоградського обласного ЦДЮТ, узагальнені  в підсумковому збірнику. Кращі  автори робіт будуть відмічені грамотами Кіровоградського обласного ЦДЮТ.

Координатор проекту: методист з інноваційної діяльності Пасічняк Олександр Миколайович, тел.: 0993700149, email: aleksa.intel@gmail.com.

Завантажити лист директора обласного ЦДЮТ про започаткування проєкту “Скарбничка дистанційних форм роботи позашкільників Кіровоградщини”

Вас повинно також зацікавити...

1 Response

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *