Ювілейний, XXV Всеукраїнський відкритий фестиваль дитячої та юнацької творчості, присвячений Всесвітньому Дню Землі. День другий

💬 Для учасників номінації «Громадська думка» конкурсний день фестивалю пройшов у палких дискусіях на тему «Система протидії корупції». Команди заздалегідь підготували тематичні проморолики, які презентували на широкий загал  в мережі Facebook . Конкурсна програма проходила в  режимі онлайн. Конкурсанти презентували власне бачення антикорупційних заходів в Україні, брали активну участь в обговоренні проблемних питань та відповідали на питання від членів журі. За підсумками роботи тематичної сесії учасники виготовили постери , з якими можна ознайомитись за посиланням у мережі Facebook.

🔥 Номінація «Хореографічне мистецтво» презентувала онлайн-курс зі стречингу від артиста, танцюриста, хореографа, учасника легендарного гурту “Кazaky” – Коваля Владислава.  Усі учасники фестивалю мали змогу долучитися та переглядати онлайн курс. Своїми враженнями після тренувань активно ділилися у соціальних мережах. Члени журі  продовжили перегляд і оцінювання надісланих на Фестиваль конкурсних робіт та провели онлайн нараду, обговоривши результати конкурсної програми.

🎨 Члени журі номінації «Образотворче мистецтво» сьогодні працювали над  оцінюванням  конкурсних робіт та підготовкою віртуальної виставки  “Сучасна Україна моїми очима”, до перегляду якої запрошуємо завтра, на сайті закладу за посиланням .
Фестиваль триває! Далі буде…

Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *