Відбірковий етап Всеукраїнського відкритого фестивалю закладів позашкільної освіти України «Територія творчості» завершено!

17 листопада Гала-концерт відбіркового етапу Всеукраїнського відкритого фестивалю закладів позашкільної освіти України «Територія творчості» об’єднав на платформі Zoom маленьких і дорослих творців – талановиту молодь Кіровоградщини, педагогів, прихильників та друзів творчих колективів нашої області. Всі бажаючі мали можливість насолодитися фрагментами найкращих творчих робіт та дізнатися імена переможців онлайн. Теплі вітання на адресу учасників фестивалю лунали від директора департаменту освіти і науки Таборанського Володимира Петровича та від голів журі усіх номінацій.
«Хореографічне мистецтво», «Вокальне мистецтво», «Музичне мистецтво» та «Театральне мистецтво» – до участі у конкурсі долучилися більше 100 колективів, а це приблизно 1200 вихованців закладів позашкільної освіти нашої області.
Членам журі звісно хотілося відмітити кожен колектив і окремих вихованців, тому усі без винятку отримали Дипломи учасників. А за підсумками конкурсної програми та на підставі рішення журі, переможці у різних жанрах та вікових категоріях нагороджені Дипломами І,ІІ та ІІІ ступеня.
Відповідно до положення, у заключному Всеукраїнському етапі фестивалю «Територія творчості» братимуть участь тільки ті колективи та солісти, які отримали під час дистанційного відбіркового туру Дипломи І ступеня. Побажаємо їм успіху, впевнені, що вони гідно представлятимуть Кіровоградщину!
Висловлюємо велику вдячність талановитим вихованцям та їх керівникам! Ми пишаємось кожним, хто спробував свої сили під час фестивалю. Усі Дипломи будуть відправлені учасникам на електронну пошту, вказану під час реєстрації. Якщо ж з якихось причин ви не змогли бути присутніми на онлайн нагородженні, ми пропонуємо вам переглянути це урочисте дійство на нашому каналі!

Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *