⚡️⚡️⚡️ Нова сторінка в історії дитячої та молодіжної спільноти Кіровоградщини

🔷10 грудня – Міжнародний день прав людини. Цей день став знаковим для дітей та молоді Кіровоградщини. Саме 10 грудня є фіналом щорічної загальнонаціональної акції „16 днів проти насильства”, а, в цьому році, і обласної акції „Мистецтво жити з людьми і серед людей”, що проходила з 14 листопада по 10 грудня за ініціативи Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості та підтримки Департаменту освіти і науки Кіровоградської облдержадміністрації.
🔷Сотні дітей та підлітків Кіровоградщини протягом місяця були активними учасниками тренінгів, правових квестів, конкурсів, уроків, присвячених Міжнародному Дню толерантності та загальнонаціональній акції „16 днів проти насильства”. За всіма активностями, кожен міг спостерігати (чи переглянути зараз) на сторінках тематичної події – „Мистецтво жити з людьми та серед людей” https://www.facebook.com/events/367741884497279/?active_tab=discussion та https://www.facebook.com/events/382812259710472/?active_tab=discussion
🔷Тож, символічним у Міжнародний день прав людини стало підписання тристоронньої Угоди про співпрацю між
Головним управлінням Національної поліції в Кіровоградській області, Кіровоградським обласним центром дитячої та юнацької творчості та дитячою громадою області у представництві Кіровоградського обласного парламенту дітей.
🔷Угоду підписали представники сторін:
🔹Козьяков Роман Сергійович – начальник Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області.
🔹Суркова Ганна Павлівна – директор Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості
🔹Оніщук Юлія Володимирівна – голова Кіровоградського обласного парламенту дітей.
🌟Тож, вітаємо дітей та молодь Кіровоградщини із новою сторінкою в нашій історії та впевненим кроком до реалізації і захисту прав кожного з вас і бажаємо плідної співпраці в здійсненні всіх спільних намірів і дій.



Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *