Результати проведення Кубка з інтелектуальної гри «Ерудит» «Гендерна компетентність громадян України та Європи»

☝️ 7 березня 2018 року Радою Європи була ухвалена Стратегія гендерної рівності на 2018-2023 роки. Вона спрямована насамперед на досягнення ефективної реалізації гендерної рівності й розширення можливостей жінок та чоловіків у державах-членах Ради Європи.
Зміни, які відбуваються в сучасному суспільстві, в освітній діяльності створюють передумови для повноцінного розвитку випускників закладів освіти відповідно до їх статево-вікових закономірностей та індивідуальних гендерних особливостей, що сприяють самореалізації та вихованню культури гендерних взаємовідносин, формуванню гендерної компетентності як складового елементу професійної та особистісної компетентності майбутнього фахівця.
Саме тому, в рамках ІІІ Всеукраїнського творчого фестивалю до Дня Європи “Єврофест – 2023” 17 травня Кіровоградським обласним центром дитячої та юнацької творчості підготовлений та проведений онлайн Всесвітній Кубок з інтелектуальної гри «Ерудит» «Гендерна компетентність громадян України та Європи».
✅ Метою Кубка була популяризація знань з гендерної компетентності, створення умов для формування інтелектуально розвиненої особистості, розвиток творчо-пізнавального потенціалу учасників.
👉 Онлайн Всесвітній Кубок з інтелектуальної гри «Ерудит» – це відкритий турнір, в якому мали можливість брати участь гравці будь-якого закладу освіти, громадського об’єднання, будь-якого віку у 6 статусних групах:
🔹 дитяча група – учні до 7 класів (включно) закладів загальної середньої освіти;
🔹 ювенальна група – учні 8 та 9-х класів закладів загальної середньої освіти;
🔹 юніорська група – учні 10-11-х класів закладів загальної середньої освіти (або учні інших закладів освіти, які поступили на навчання після закінчення 9-го класу);
🔹 молодіжна група – студенти вищих навчальних закладів тощо (18-24 роки)
🔹педагогічна група – від 24 років
🔹батьківська група – від 24 років.
💥 Результати Всесвітнього Кубку “Ерудит” 
🏆 Всі учасники нагороджуються дипломами оргкомітету відповідного ступеня (І-V)

Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *