Кубок «Гендерна культура країн Європи та світу»: підсумки інтелектуальних змагань

Гендерна культура – суспільний феномен, що формується, вбираючи в себе все найкраще, визнане суспільством, стосовно поведінки жінки і чоловіка та формує принципи, норми їх взаємин, місце кожного з них у реалізації суспільних потреб. Гендерна культура пов`язана із статевої специфікою людей та їх життєтворчістю. Цей феномен впливає на всі аспекти життя соціуму, у тому числі і на освіту.
У рамках ІІІ Всеукраїнського творчого фестивалю до Дня Європи “Єврофест – 2023” 18 травня Кіровоградським обласним ЦДЮТ був підготовлений та проведений онлайн Всесвітній Кубок з інтелектуальної гри «Брейн-ринг» «Гендерна культура країн Європи та світу».
Мета Кубку – популяризація знань з гендерної культури, створення умов для формування інтелектуально розвиненої особистості, розвиток творчо-пізнавального потенціалу учасників.
Онлайн Всесвітній Кубок з інтелектуальної гри «Брейн-ринг»– це командний вид інтелектуальних змагань.
Кубок відповідно концепту «Думка онлайн» – відкритий турнір, в якому мали можливість брати участь гравці будь-якого закладу освіти, громадського об’єднання, у 6 статусних групах без вікових обмежень.
➡️ Результати Всесвітнього Кубку “Брейн-ринг”
📜 Усі учасники нагороджуються дипломами оргкомітету відповідного ступеня (І-V)
ℹ️ Інформаційна підтримка у групі Fаcebook  та сайту 

Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *