2 сесія відкритого Кубку Кіровоградщини з інтелектуальної гри «Ерудит» (АНОНС)


Запрошуємо на 2 сесію (крім учасників 1 сесії) відкритого Кубку Кіровоградщини з інтелектуальної гри «Ерудит», присвяченого усім хто боронив та боронить нашу землю!

Шануймо пам’ять священну усіх,
хто власною кров’ю життя нам зберіг,
хто впав за свободу у грізну годину,
за край наш квітучий, за рідну Вкраїну!

Завданнями гри і є виховування глибокої поваги до захисників України: від козаків до сучасних військових, які віддали та віддають своє життя в ім’я майбутнього нашої країни; і популяризація інтелектуальних ігор як однієї з форм дозвілля дітей та створення умов для формування інтелектуально розвиненої особистості.
Кубок проводиться за концептом «Думка-онлайн», основна ідея якого полягає у тому, щоб класичні інтелектуальні ігри адаптувати до дистанційних, онлайн режимів проведення.
Онлайн «Відкритий Кубок Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості з інтелектуальної гри «Ерудит», присвячений Дню захисників і захисниць України та Дню українського козацтва – це індивідуальний та командний вид інтелектуальних змагань.
Кубок є відкритим турніром, в якому можуть брати участь гравці будь-якого закладу освіти, громадського об’єднання, педагоги та батьки (7 вікових категорій: дитяча – 1-5 класи; молодша – 6-7 класи; середня – 8-9 класи; старша – 10-11 класи; молодіжна – 18-24 роки; педагоги – 25-125 років, батьки – 30-125 років).
Відкриття Кубку – 19 жовтня о 14.00 – трансляція закріплена на головній сторінці каналу Кіровоградського обласного ЦДЮТ 
Кубок для учасників складається з 50 питань (класична гра «Ерудит-лото», в якій пропонуються питання і три варіанти відповіді – треба вибрати один).
Учасники Кубку самостійно заходять за посиланням і заповнюють гугл-форму.
Пакет питань Кубку буде у вільному доступі тільки 60 хвилин – 14.10 – 15.10
Кількість дозволених спроб – 1. Зараховується тільки одна спроба (перша).
Загальна таблиця результатів буде у групі Fаcebook після 19 жовтня
Усі учасники отримають сертифікати, переможці дипломи, керівники переможців – подяки.
Пишаючись своїм минулим, не забуваємо про майбутнє! Прославляючи славетних героїв, ім’я яких навічно закарбувалися в історії України, згадаємо і про сучасників!

Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *