Методичне об’єднання культорганізаторів та керівників гуртків КВН

19 жовтня 2021 року в режимі онлайн було проведено обласне методичне об’єднання культорганізаторів та керівників гуртків КВН закладів освіти Кіровоградської області. Організатором заходу виступив комунальний позашкільний навчальний заклад “Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості”.
Завідувач методичного відділу Кіровоградського обласного ЦДЮТ Долгополова Наталія Костянтинівна привітала учасників методичного об’єднання та у своєму виступі висвітлила особливості проведення чемпіонатів шкільних команд КВН минулих років та плани на проведення майбутніх турнірів.
Методист Мироненко Людмила Сергіївна розкрила особливості проведення чемпіонату шкільних команд КВН сезону 2021/2022 навчального року. В цьому сезоні з урахуванням карантинних обмежень турнір буде проводитись в змішаному режимі (онлайн/офлайн).
Окремий наголос було зроблено на формі та особливостях проведення Всеукраïнського фестивалю “Адреса дитинства – Гра”.
З умовами та змістом чемпіонату шкільних команд КВН та фестивалю “Адреса дитинства – гра” можна ознайомитися на сайті Кіровоградського обласного ЦДЮТ у розділі “Наші проекти” та у розділі «Нормативна база».

Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *