Всесвітній Кубок з інтелектуальних ігор «Євро Ерудит», «Євро Брейн-ринг» та «Євро Що? Де? Коли» | Анонс

Шановні колеги! Запрошуємо взяти участь: 18, 19, та 20 травня 2022 року у Всесвітніх Кубках з інтелектуальних ігор «Євро Ерудит», «Євро Брейн-ринг» та «Євро Що? Де? Коли» (відкритих Cуперфіналах XХІІІ Чемпіонату Кіровоградської області з інтелектуальних ігор серед школярів сезону 2021-2022, присвяченого 30-річчю Незалежності України).

До участі у Кубках запрошуються зацікавлені люди від 7 до 124 років. Кубки проводяться у 6 статусних групах: дитяча група – учні до 7 класів (включно) закладів загальної середньої освіти; ювенальна група – учні 8 та 9-х класів закладів загальної середньої освіти; юніорська група – учні 10-11-х класів закладів загальної середньої освіти (або учні інших закладів освіти, які поступили на навчання після закінчення 9-го класу); молодіжна група – студенти вищих навчальних закладів тощо (18-24 роки) педагогічна група – 24-124 роки батьківська група – 24-124 роки.
Учасники у визначені дні у будь-який час з 08.00 до 18.00 заходять самостійно за посиланням див. регламенти) у Google форму, заповнюють довідкові дані і відповідають на визначену кількість питань (за форматом класичної гри «Ерудит-лото», але з питаннями «Що? Де? Коли?» чи «Брейн-рингу» і 10 варіантами відповіді – треба вибрати один). Регламенти ігор https://goo.su/NpitiTl або https://drive.google.com/drive/folders/1ItD9GOOErnmMDVDQId4MlxURjnxXqy1n?usp=sharing Електронна пошта координатора: kizval@ukr.net.

Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *