Молодь з Кропивницького зможе створити власні проєкти завдяки участі у програмі UPSHIFT від ЮНІСЕФ

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) у партнерстві з ГО “СКЦ «Задзеркалля»” відкриває конкурсний набір на інноваційну програму для молоді UPSHIFT.
Програма надає підліткам та молоді можливість створити власні інноваційні проекти, отримати фінансування на їхнє впровадження, а також опанувати корисні навички й стати справжніми супергероями змін.
Програма UPSHIFT від ЮНІСЕФ – це креативний простір, де підлітки та молодь можуть проявляти себе, пропонувати інноваційні підходи до вирішення проблем та тестувати їхню ефективність. Для участі у програмі не потрібно мати вже готове рішення – командам достатньо визначити, яка проблема є нагальною для їхньої громади, а під час тренінгів вони зможуть експериментувати та шукати шляхи вирішення цієї проблеми. Учасники UPSHIFT отримують сучасні навички 21 століття.
Цей набір на UPSHIFT – тематичний. Він присвячений темі навчання та отримав назву “Спільно до навчання”. Останні декілька років освітній процес в Україні значно ускладнився через пандемію COVID-19, а потім і через воєнні дії. UPSHIFT пропонує підліткам та молоді пошукати відповіді на актуальні виклики в освітньому процесі.
До участі в UPSHIFT запрошуються команди з Кіровоградської області з 3-5 учасників віком від 14 до 24 років. Більше інформації та форму для реєстрації можна знайти за посиланням: https://forms.gle/ry93mzKyrMYLuoZz6
Дедлайн: 09 вересня 2022 року.
Долучайтесь до наших офіційних телеграм каналів:

Загалом у Кіровоградській області планується провести 10 наборів на UPSHIFT у період зі серпня 2022 року до кінця лютого 20223 року та підтримати фінансово 100 молодіжних проєктів.
Більше про програму UPSHIFT можна дізнатися на сторінках Інстаграм, Фейсбук або на сайті.
Якщо виникнуть питання, раді будем відповісти: promolodua@gmail.com

Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *