Всеукраїнська патріотична акція дитячо-юнацьких духових оркестрів “Марш Єдності” (Умови)

1. Загальні положення

1.1. Всеукраїнська патріотична акція дитячо-юнацьких духових оркестрів до Дня Соборності України «Марш єдності» започаткована «Народним художнім колективом» оркестром духових інструментів «Зміна» Зміна Народний художній колектив України оркестр духових інструментів Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості
1.2. Організаторами акції є: комунальний позашкільний навчальний заклад «Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості» та Український державний центр позашкільної освіти.

2. Мета та завдання акції

2.1. Головною метою акції є: зростання суспільного інтересу до духової оркестрової музики, насамперед, дітей та молоді, виховання патріотичних почуттів, приверненнят уваги дітей та молоді до значимих державних дат.
2.2. Основними завданнями акції є:
розширення цільової аудиторії слухачів та глядачів виступів духових оркестрів, формування естетичних смаків, залучення до відвідування мистецьких заходів;
поповнення репертуару духових оркестрів та окремих виконавців на духових інструментах кращими зразками музичних творів духової музики;
сприяння в обміні досвідом роботи диригентів духових оркестрів.

3. Учасники акції

3.1. До участі у акції запрошуються дитячі та юнацькі духові оркестри.
3.2. Колективу потрібно підготувати відео із записом українського маршу. За основу можуть бути взяті марші як класичного виконання так і з авторським аранжуванням.
3.3. При використанні авторського аранжування обов’язково вказувати його в формі заявки.

4. Порядок проведення акції

4.1. Реєстрація учасників відбувається шляхом заповнення Google-форми за адресою https://forms.gle/SMAonPjKsAhopJFs9 із доданим посиланням на твір, розміщений на YouTube (режим доступу за посиланням або вільний доступ) або Google – drive (режим перегляду за посиланням).
4.2. Заявки на участь повинні бути надіслані до 18.01.2023 включно.
4.3. Надсилаючи заявку колектив надає дозвіл на вільне використання запису власного виконання поданого твору.
4.4. 22 січня 2023 року починає працювати інтерактивний ланцюжок Соборності, який об’єднає всіх учасників на віртуальній карті України.
4.5. Ланцюжок Соборності і відео учасників можна буде передивитися у соціальних мережах Facebook, Instagram на офіційних сторінках Кіровоградського обласного ЦДЮТ.
Прем’єра відео відбудеться на каналі Youtube – https://www.youtube.com/c/КіровоградськийобласнийЦДЮТ
4.6. Контактна особа: (099) 918-47-81Мироненко Людмила Сергіївна

5. Нагородження

Всі колективи-учасники нагороджуються подяками Українського державного центру позашкільної освіти.

Завантажити Умови файлом

Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *