Методисти Кіровоградського обласного ЦДЮТ поділились досвідом на Всеукраїнському методологічному семінарі

🔰 Відповідно до плану роботи Національної академії педагогічних наук України 6 квітня 2023 року відбувся Всеукраїнський методологічний семінар на тему: «Національно-патріотичне виховання дітей та молоді в умовах воєнного стану та повоєнного відновлення України: стратегії і завдання».
➡️ У роботі методологічного семінару взяли участь методисти Кіровоградського обласного ЦДЮТ: Діана Волобуєва та Катерина Олексієнко.
🔸 Методистом з національно-родинного виховання, образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва – Діаною Волобуєвою, була висвітлена тема «Упровадження Концепції національно-патріотичного виховання в роботу гуртків закладу позашкільної освіти», в якій говорилось про Заходи щодо реалізації Концепції національно-патріотичного виховання в системі освіти України, які затверджені Міністерством освіти і науки України до 2025 року.
🔸 Катериною Олексієнко була висвітлена не менш важлива тема – «Діджитал-інструменти освітнього простору у формуванні національної ідентичності: досвід, практики, ідеї», яка є чудовим впровадженням в національно-патріотичне виховання дітей та молоді в цифровому просторі. Наведені приклади діджиталізації є невід’ємною частиною освітнього процесу вихованців Кіровоградського обласного ЦДЮТ.

Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *