ХXV обласний онлайн чемпіонат з інтелектуальних ігор серед школярів сезону 2023\2024 – 3 етап

Протягом 16 днів (30 жовтня – 14 листопада 2023 року) інтелектуали Кіровоградщини, без вікових обмежень, виборювали першість у Всесвітньому Кубку з інтелектуальної гри «Своя гра».

Чемпіонати з інтелектуальних ігор проводяться щорічно з метою популяризації інтелектуальних форм дозвілля серед школярів, активізації діяльності існуючих та створення нових осередків інтелектуального руху в закладах освіти Кіровоградської області, формування у дітей та молоді національно-патріотичних цінностей.

Змагання для учасників проводилися на ігровому пакеті, що складався з 75 питань (класична гра «Ерудит-лото», в якій пропонуються питання і три варіанти відповіді – треба вибрати один). Ігровий матеріал у програмі iSpring Suite у форматі SCORM-пакету було завантажено у мoodle.ocdut.kr.ua. Пакет питань був у вільному доступі майже кожну добу. Час однієї спроби – 20 хвилин.

Mодульне об’єктно-орієнтоване динамічне навчальне середовище (Moodle) – освітня платформа призначена для об’єднання педагогів і здобувачів в одну надійну, безпечну та інтегровану систему для створення персоналізованого освітнього середовища, у нашому випадку для проведення досить масових заходів. Moodle має широкий набір функціональності, притаманний платформам електронних систем навчання, системам управління курсами, системам управління навчанням або віртуальним навчальним середовищам.

Всього на Кубок заявилися до 1000 учасників з майже усіх громад Кіровоградщини та гості з Вінницької, Дніпропетровської, Донецької, Київської, Луганської, Львівської, Миколаївської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Херсонської,  Чернівецької, Чернігівської областей.

Вітаємо переможців та тренерів переможців!

Дипломи та грамоти за посиланням:

https://drive.google.com/drive/folders/1E-LdN-JStVOOM6G0fl5aAi-Ebamxh6kk?usp=sharing

https://cutt.us/ocdutdiplom2023

 

Запрошуємо 12, 13, 14 або 15 грудня 2023 року до Всесвітнього Кубку з інтелектуальної гри «Ерудит-квартет»  (ІV етапу XХV відкритого Чемпіонату Кіровоградської області з інтелектуальних ігор серед школярів сезону 2023-2024). Це командний вид інтелектуальних змагань (склад команди – від 2 до 8 гравців).

Інформаційна підтримка у групі Fаcebook https://www.facebook.com/groups/332910381225399 та http://ocdut.kr.ua

 

Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *