Умови проведення Всеукраїнської патріотичної акції дитячо-юнацьких духових оркестрів до Дня Соборності України «Марш Єдності»

1. Загальні положення

1.1. Всеукраїнська патріотична акція дитячо-юнацьких духових оркестрів до Дня Соборності України «Марш єдності» (далі – акція) започаткована «Народним художнім колективом» оркестром духових інструментів «Зміна» комунального позашкільного навчального закладу «Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості».
1.2. Головною метою акції є виховання патріотичних почуттів та поваги у дітей та молоді до державних символів та атрибутики країни через зростання суспільного інтересу до духової оркестрової музики.
1.3. Основними завданнями акції є:
розширення цільової аудиторії слухачів та глядачів виступів духових оркестрів, формування естетичних смаків, залучення дітей та молоді до відвідування мистецьких заходів;
поповнення репертуару духових оркестрів та окремих виконавців на духових інструментах кращими зразками творів духової музики;
сприяння в обміні досвідом роботи диригентів духових оркестрів.

2. Організатори акції

Організаторами акції є комунальний позашкільний навчальний заклад «Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості» та Український державний центр позашкільної освіти.

3. Учасники акції

До участі у акції запрошуються дитячі та юнацькі духові оркестри України.

4. Порядок участі та проведення акції

4.1. Для участі у заході колективу потрібно підготувати відео із записом українського маршу. За основу можуть бути взяті марші як класичного виконання, так і з авторським аранжуванням. При використанні авторського аранжування обов’язково вказувати його у формі заявки.
4.3. Реєстрація учасників відбувається шляхом заповнення Google-форми https://forms.gle/s6RsvoF6xd1wQwNB9 із доданим посиланням на твір, розміщений на YouTube (режим доступу за посиланням або вільний доступ) чи Google-drive (режим перегляду за посиланням).
4.4. Заявки на участь приймаються до 16.01.2024 включно.
4.5. Надсилаючи заявку, колектив надає дозвіл організаторам на вільне використання запису власного виконання поданого твору.
4.6. 22 січня 2024 року починає працювати інтерактивний ланцюжок Соборності, який об’єднає всіх учасників на віртуальній мапі України.
4.7. Ланцюжок Соборності і відео учасників можна буде переглянути у соціальних мережах Facebook, Instagram на офіційних сторінках Кіровоградського обласного ЦДЮТ за посиланням https://www.facebook.com/kocdut та https://www.instagram.com/kocdut. Прем’єра відео відбудеться на каналі Youtube – https://www.youtube.com/@kocdut
4.8. Контактні особи, в разі виникнення додаткових питань: (095) 585-96-18 – Кордонська Лариса Миколаївна; (099) 918-47-81 – Мироненко Людмила Сергіївна.

 

Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *