На базі Кіровоградського обласного ЦДЮТ відбулося урочисте відкриття «Простору, дружнього до дітей, молоді та сімей»

27 лютого 2024 року на базі Кіровоградського обласного ЦДЮТ відбулося урочисте відкриття «Простору, дружнього до дітей, молоді та сімей».
Даний простір створено з метою надання безпечного та дружнього до дітей середовища, де хлопці та дівчата безкоштовно зможуть гратися, вчитися та самовиражатися, отримувати психоемоційну підтримку та навички конструктивного спілкування з однолітками. Всі заняття у просторі будуть проводитися кваліфікованими спеціалістами, які мають досвід роботи з дітьми.
Урочистості почалися з інтерактивної презентації простору та його можливостей. ЗМІ та поважні гості змогли оцінити переваги та унікальність даного проєкту для психоемоціональної підтримки дітей та їх батьків.
З привітальними словами звернувся голова Кіровоградської обласної ради Юрій Дрозд та координаторка проєктів БФ «Слов’янське серце» Анастасія Горбачова.
В рамках заходу відбулася історична подія – підписання Меморандому про співпрацю між Кіровоградською обласною радою та БФ «Слов’янське серце» щодо психоемоційної підтримки дітей, підлітків та сімей на Кіровоградщині.
Після урочистої частини відкриття почалася шоу-програма «Хай добро перемагає!» у Молодіжному центрі «КОМА». Вихованці Народного художнього колективу шоу-театру «Імідж» провели запальну інтерактивну програму і показали добру повчальну казку, яка особливо сподобалась юним відвідувачам заходу.
На жаль, не обійшлося без повітряної тривоги, але, завдяки наявності зручного та місткого укриття Кіровоградського обласного ЦДЮТ, учасники та учасниці заходу змогли переглянути казку в повній безпеці.
Після закінчення тривоги діти разом з командою фасилітаторів розійшлися по локаціям простору, де вони занурилися у світ креативу, інтерактивних ігор та творчості.
Завдяки цьому простору в історії громади з’явилася нова яскрава сторінка. Хочеться побажати, щоб всі сподівання виправдалися, а кожен та кожна з нас стали казковими героями неймовірної історії, яка починається з «Простору дружнього до дітей, молоді та сімей»

Контакти Простору, дружнього до дітей, молоді та сімей:

тел.: 068 719 80 76
e-mail: kocdut.space@gmail.com
Instagram: https://www.instagram.com/krop_space
Графік роботи Простору: вівторок-субота з 10:00 до 18:00
Аудиторії Простору для відвідувань: №№ 102, 101, 105 (І поверх, ліве крило)

Заходи проводяться БФ “Слов’янське серце” в рамках проєкту «Building Back Better II – Будуємо, відбудовуємо, покращуємо ІІ: Створення сприятливого середовища для дітей та підлітків в Україні» у співпраці з PLAN International.

 

Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *