Регіональна інтернет-конференція

Волонтерство починається з маленьких справ

Цитата

 

Мар'яна Сафонова

Парламент дітей Устинівської СТГ

Мені 12 років, проте, з початку повномасштабної агресії РФ проти України, я брала участь у багатьох волонтерських заходах.
Зараз хочеться розповісти про нещодавню подію. До дня вчителя ми з однолітками реалізували ідею Анни Барнюк, моєї однокласниці, в реальність та виготовили смайлики для вчителів замість квітів . У визначений день, а це була п'ятниця напередодні Дня вчителя, ми запропонували їх придбати усім бажаючим за символічну суму, щоб підняти настрій шановним педагогам, нашим вчителям. Я вважаю ця ідея просто супер, оскільки наші воїни потребують допомоги, навіть самої маленької! Я була просто в захваті.
Я планую надалі продовжувати приймати участь в таких заходах та допомагати всим чим зможу. Мені неймовірно приємно робити це, навіть сама думка про те, що це допоможе нашим дорогим воїнам, дає мотивацію не здаватись.
Я ще ніколи не організовувала власні волонтерські заходи, але можливо, коли мені будуть надходити ідеї, то по можливості я буду втілювати їх в реальність.
Я планую продовжувати цю діяльність і не зупинятися. Як я вже казала, я просто неймовірно рада допомогти нашим ЗСУ, яким як ніколи потрібна допомога. Тому потрібно надавати як можна більше підтримки та не здаватись заради них. Я просто не можу уявити відчуття тих діточок, в яких тато на війні, тому ми повинні якомога більше сприяти закінченню цього жахіття для кожного українця, кожного з нас.
Разом до перемоги, разом до миру, разом для України!

Цитата

Волонтерство в першу чергу починається з бажання допомагати та долучитися до допомоги. Якщо є бажання - є все. Потрібно лише захотіти, та впевнено йти до своєї цілі, яку ти поставив собі, я все вийде.

Цитата

Сафонова Марʼяна: Волонтерство в першу чергу починається з бажання допомагати та долучитися до допомоги. Якщо є бажання - є все. Потрібно лише захотіти, та впевнено йти до своєї цілі, яку ти поставив собі, і все вийде.

Цитата

Корнета Олексій,дитячий парламент Аджамського ліцею: допомога людям,які її потребують-це завжди гідний вчинок. А в наш час тим паче. Волонтерство-це той досвід,який дає нам можливість не забувати про людяність. І за допомогою наших спільних зусиль наближає до перемоги!

Цитата

Аміна, Парламент дітей Суботцівської громади, все дуже добре

Цитата

Анжела,Парламент дітей Суботцівської громади


До уваги незареєстрованих користувачів форуму – учасників інтернет-конференції! Просимо зазначати у ваших повідомленнях/коментарях свої призвище, ім’я та/або заклад освіти, який Ви представляєте.