Регіональна інтернет-конференція

Волонтерський рух в кожному з нас

Цитата

 

Анна Барнюк

Парламент дітей Устинівської СТГ

На початку хотілося б зазначити, що дитяча та юнацька волонтерська діяльність - це не тільки акт доброчесності, але й доказ сили та відданості молодого покоління. Мені 13 років і для мене є надзвичайною приємністю бути нехай хоч і крихітною, проте незамінною частиною цього вселенського руху, який допоміг багатьом людям та показав важливість спільної дії.

На протязі часу свого волонтерства я брала участь в різноманітних заходах, присвячених допомозі, в першу чергу, Збройним силам України. Це і ярмарки, які стали традиційними заходами для нашої громади, і різнопланові заходи, такі як 'Смілива гривня', допомога дітям переселенцям, виготовлення листівок і оберегів для наших захисників та багато інших.
Сьогодні хочеться поділитися з вами нещодавно втіленою ідеєю, а саме, виготовлення подарунків смайлико-квітів для наших улюблених педагогів до Дня вчителя. Разом з іншими дітьми волонтерами ми виготовили сотні смайликів, використовуючи різні матеріали, від клею-пістолета до скотчу, і навіть купили дві пачки шпажок для цієї мети. Наші зусилля були неймовірно винагороджені, оскільки допомогли нам зібрати майже 5 тисяч гривень на допомогу Збройним Силам України. Цей досвід показав мені, що діти та підлітки можуть робити важливий внесок у допомогу іншим та своїй країні.

Для мене волонтерство - це не просто обов'язок, але і джерело великої задоволеності. Я відчуваю радість в тому, що допомагаю іншим та показую їм, що кожна дрібниця може мати велике значення для спільного добра. Наразі, коли наша країна стикається з важкими викликами, волонтерство стає ще більш важливим.

Я не маю наміру припиняти свою роботу волонтера, оскільки вірю, що разом ми здатні до досягнень, які змінюють світ на краще. Дитяча та юнацька волонтерська діяльність має великий потенціал для зміни суспільства, і я прагну бути частиною цього потужного руху.

Цитата

Доброго дня. Скажіть, будь ласка, з чого почалася саме ваша волонтерська дяільність. Дякую. Парламент дітей Кетриманівської громади

Цитата

Хлевицька Євгенія "кз чарівнянський ліцей" дякую

Цитата

Явдокименко Сергій КЗ чарівнянський ліцей Кетрисанівської сільської ради дякую

 

Цитата

Доброго дня, дякую за питання. Насправді я люблю надавати допомогу людям які на неї заслуговують і гадаю, що кожен може цим займатися, головне це бажання якого в мене безліч. Я займаюсь волонтерством приблизно з 7 років, саме тоді я почала їздити танцювати на різноманітні благодійні концерти, також приймала участь в різних благодійних конкурсах, заходах і тому подібне. А зараз і сама стала організатором подібних подій. Дякую за увагу!

Цитата

Аміна, Парламент дітей Суботцівської громади, все дуже добре

Цитата

Валерія, Парламент дітей Субоцівської громади

Все дуже добре сплановано .

Цитата

Назар, парламент дітей Суботівської громади


До уваги незареєстрованих користувачів форуму – учасників інтернет-конференції! Просимо зазначати у ваших повідомленнях/коментарях свої призвище, ім’я та/або заклад освіти, який Ви представляєте.