заступниця директора з навчально-методичної роботи Т.С.Плачинда представила досвід роботи закладу на практичній конференції Інституту проблем виховання

Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості активно співпрацює з Інститутом проблем виховання Національною академією педагогічних наук України, зокрема з лабораторією позашкільної освіти. Такою співпрацею є й участь педагогічних працівників у звітній науково-практичній конференції Інституту проблем виховання НАПН України «Сучасний виховний процес: сутність та інноваційний потенціал», яка відбулася 09 травня 2024 року.
Під час пленарного та секційних засідань порушувалися актуальні питання виховання дітей та молоді у часи трансформацій і швидкоплинних змін. З доповіддю на тему «Інноваційні технології виховання дітей та молоді у закладі позашкільної освіти» виступила Тетяна ПЛАЧИНДА, докторка педагогічних наук, професорка, заступниця директора з навчально-методичної роботи Кіровоградського обласного ЦДЮТ, яка окреслила специфіку виховного процесу у закладах позашкільної освіти й акцентувала на важливості впроваджена в освітній процес позашкілля інноваційних педагогічних технологій. Тетяна Степанівна представила учасникам конференції авторську педагогічну технологію «Арт – лабораторія життєвих завдань», яка створена колективом Кіровоградського обласного ЦДЮТ та впроваджена в освітній процес закладу.
Дякуємо організаторам звітної конференції за можливість доєднатися до обговорення важливих наукових проблем щодо виховання підростаючого покоління та за плідну співпрацю Інституту проблем виховання НАПН України!
Разом до Перемоги!

 

Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *