ІІ сесію ХІІ скликання Кіровоградського обласного парламенту дітей розпочато!

ІІ сесію ХІІ скликання Кіровоградського обласного парламенту дітей розпочато! Першим спікером став доктор економічних наук, професор, проректор ЦНТУ, Левченко Олександр Миколайович, який зробив огляд на світові тенденції та місце України й області у них. Також Олександр Миколайович надав інформацію про перспективи навчання у Центральноукраїнському національному технічному університеті.

Другий спікер ІІ сесії ХІІ скликання Кіровоградського обласного парламенту дітей – політолог, громадський діяч, журналіст, Максим Несвітайлов. Дуже експресивна та цікава промова на тему лідерства та маніпуляції. Також діти дізнались про спектр можливостей випускників ЦДПУ, факультету історії та права, кафедри філософії та політології.


Потім у червоній залі Кіровоградського ОЦДЮТ відбулася презентація проектів від Р(М)ПД на здобуття премії обласної ради “Активна генерація” учасників ІІ сесії ХІІ скликання Кіровоградського обласного парламенту дітей. Окрім цього діти мали можливість послухати директора Кіровоградського ОЦДЮТ, Ганну Павлівну Суркову, яка презентувала юним депутатам навчальну програму обласної школи лідерів “Громадянська освіта”.



Більше фотографій Ви можете переглянути за посиланням 

Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *