Кубок до Дня Збройних Сил України: результати проведення

🇺🇦 День Збройних сил України – це свято, коли в серцях у кожного українця поєднуються гордість за наших героїв і смуток за тих, хто боронив Україну до останнього. Це свято не лише військових, а й усіх свідомих громадян, які вболівають за долю нашої землі і нашого народу.
🟡🟦 Щороку 6 грудня Україна відзначає День Збройних сил України. До цього дня Кіровоградським обласним центром дитячої та юнацької творчості підготовлений та проведений 6-7 грудня онлайн Всесвітній Кубок з інтелектуальної гри «Український узвіз» до Дня Збройних сил України. Представлені змагання входять у залік 3 етапу ХХІV відкритого Чемпіонату Кіровоградщини з інтелектуальних ігор серед школярів сезону 2022/2023 навчально року.
🟡🟦 У Всесвітньому Кубку з інтелектуальної гри «Український узвіз» до Дня Збройних сил України взяли участь понад 600 учасників з Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Житомирської, Запорізької, Київської, Кіровоградської, Одеської, Полтавської, Сумської, Чернігівської, Харківської областей та міста Києва. Кіровоградщину представляли майже усі громади області.
Мета Кубку – популяризація знань про Збройні Сили України; створення умов для формування інтелектуально розвиненої особистості; розвиток творчо-пізнавального потенціалу учасників; формування у дітей та молоді національно-патріотичних цінностей; виховання поваги до героїчного історичного минулого, до народу, його історії, почуття національної гідності.
Кубок відповідно концепту «Думка онлайн» – відкритий турнір, в якому мали можливість брати участь гравці будь-якого закладу освіти, громадського об’єднання від 7 до 124 років у 6 статусних групах:
🔸 дитяча група – учні до 7 класів (включно) закладів загальної середньої освіти;
🔸 ювенальна група – учні 8 та 9-х класів закладів загальної середньої освіти;
🔸юніорська група – учні 10-11-х класів закладів загальної середньої освіти (або учні інших закладів освіти, які поступили на навчання після закінчення 9-го класу);
🔸молодіжна група – студенти вищих навчальних закладів тощо (18-24 роки)
🔸педагогічна група – 24-124 роки
🔸батьківська група – 24-124 роки
Учасники 6 або 7 грудня 2022 року у будь-який час з 00:00 до 23:59 заходили самостійно за гіперпокликанням у Google форму, заповнювали довідкові дані і відповідали на 85 питанья з різноманітних інтелектуальних ігор (за форматом класичної гри «Ерудит-лото», питання і варіанти відповіді – треба вибрати один).

🎉🎉🎉Вітаємо переможців та тренерів переможців!

📜Дипломи та грамоти
за посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/1jTveAiAA2TrKUkQKdRQ3gri89mQ_0eg_?usp=sharing
(-10протягом 3 робочих днів з дня публікації)

Запрошуємо 28 грудня 2022 року до Всесвітнього Кубку з інтелектуальної гри «Український узвіз» до Всесвітнього дня кіно. 📽🎞

ℹ️ Інформаційна підтримка у групі Fаcebook  та сайті закладу

Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *