Всеукраїнський тиждень права

В рамках Всеукраїнського тижня права Міністерством освіти і науки України було організовано низку заходів для учнівської молоді. Відтак, на базі національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді протягом 5-7 грудня 2018 року проходив Всеукраїнський збір лідерів учнівського самоврядування, а 7-9 грудня – Перший Всеукраїнський форум Національної дитячої ради при Уповноваженому Президента України з прав дитини.
Під час заходів лідери учнівського самоврядування мали можливість поспілкуватись з міністром освіти і науки України Л. Гриневич, Уповноваженим Президента України з прав дитини М. Кулебою, представниками Міністерства юстиції України, телеведучим О. Педаном, головами громадських організацій.
Кіровоградську область представляв Жабко Владислав – голова правової комісії обласного парламенту дітей та Олександр Болєлов – методист з національно-патріотичного виховання Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості. Учасникам заходів вручені сертифікати, в свою чергу Владислав Жабко отримав посвідчення представника Уповноваженого Президента України з прав дитини у Кіровоградській області.

Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *