Ювілейний, XXV Всеукраїнський відкритий фестиваль дитячої та юнацької творчості, присвячений Всесвітньому Дню Землі. День третій:

💭 Сьогоднішня конкурсна програма  номінації «Громадська думка» була підпорядкована загальній темі дня Державна стратегія  “Держава в смартфоні”. Тема для молоді пізнавальна і актуальна, тому прийшлась до вподоби конкурсантам. Відеоролики, постери, презентації – учасники  тематичної сесії  різними засобами розкривали власне бачення діджиталізації в країні, обмінювалися думками, палко дискутували між собою та із членами журі. А спеціальний гість сесії – Юрій  Решетнік – радник голови Кіровоградської ОДА з питань діджиталізації,ознайомив із планами та темпами реалізації державної програми в регіоні. То ж, переходьте за посиланням в Подію Фестивалю і знайомтесь з активностями учасників номінації “Громадська думка” третього фестивального дня! З нами цікаво! Долучайтесь! Ознайомитися .

🎨 Номінація “Образотворче мистецтво” сьогодні вражає онлайн відвідувачів віртуальною виставкою “Сучасна Україна моїми очима”, що створені із конкурсних робіт учасників. Ви ще не встигли її переглянути? Терміново переходьте за посиланням і насолоджуйтесь!

💃 Учасники номінації “Хореографічне мистецтво” дарують вам свої таланти. Насолоджуйтесь!

Третій фестивальний день видався цікавим та насиченим. Працюємо далі…

 

Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *