Єврофест – 2020 (анонс події)

День Європи – це символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтується на спільних цінностях: свободи, демократії, поваги до прав людини, верховенства права, та враховує інтереси всіх учасників.
Основна ідея загальноєвропейського Дня – кожний мешканець континенту, незалежно від своєї національної належності і громадянства, має відчути себе вільним у “Європейському домі”.
У День Європи жителі України відзначають день спільних цінностей, спільної історії всіх націй континенту. Відзначення Дня Європи в нашій державі – це підтвердження єдності України та Європи не тільки за географічною ознакою, а і за духом, історією, спільними цінностями, адже український народ є невід’ємною частиною європейської цивілізації.
До Дня Європи Кіровоградським обласним ЦДЮТ з 12 по 15 травня заплановано проведення низки акцій і заходів в режимі онлайн. Докладніше – у Програмі “Єврофест – 2020” .
Команда організаторів з нетерпінням чекає на зустрічі з Вами на наших вебінарних майданчиках, конкурсних сесіях, віртуальних виставках та відео зустрічах!
Долучайтеся! З нами цікаво та пізнавально!

Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *