Запрошуємо до участі в Асинхронному Кубку області з «Брейн-рингу» та «Ерудит-квартету»

Відповідно до листа управління освіти і науки Кіровоградської облдержадміністрації від 10 жовтня 2020 року № 35-12\2818\0.35 «Про проведення XХІІ обласного чемпіонату з інтелектуальних ігор серед школярів сезону 2020/2021 навчального року» ІІ етап проводиться 2-11 грудня 2020 року – Асинхронний Кубок з інтелектуальних ігор «Брейн-ринг» та «Ерудит-квартет» (заочний).

У ІІ етапі чемпіонату беруть участь команди будь-якого закладу освіти (школи, позашкільного закладу, гуртка, громадського об’єднання тощо), зареєстровані Оргкомітетом турніру у відповідному порядку (кількість команд від кожної адміністративно-територіальної одиниці не обмежена).

На питаннях Асинхрону можливе проведення регіональних чемпіонатів за умови виконання усіх санітарн-епідеміологічних вимог.

Асинхронний турнір – це заочна форма змагань, яка передбачає узгоджене проведення у визначений термін ігор на одному й тому ж пакеті питань в декількох різних населених пунктах. Представники на місцях отримують питання по інтернету, проводять змагання і надсилають в оргкомітет звіти з результатами (у триденний термін).

Для участі необхідно подати заявку (kizval@ukr.net з приміткою “Асинхрон_назва району/міста») до 2 грудня 2020 року. У заявці обов’язково вказати регіон, повну назву закладу освіти, ПРІЗВИЩЕ, ім’я, по-батькові відповідального за проведення з контактними телефонами та електронною адресою, на яку буде вислано пакет питань та інструкції не пізніше 23.59 2 листопада 2020 року. Асинхрон можна відіграти за узгодженням з Оргкомітетом у більш зручний для закладу час.

Інформаційна підтримка у ФБ – https://www.facebook.com/groups/332910381225399

Запрошуємо до співпраці!

 

Оргкомітет

Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *