Проєкт “Я — творча особистість” театру-студії “Маска”

На базі нашого закладу реалізується багато проєктів: як масштабних 🔸Міжнародних, 🔸Всеукраїнських, 🔸Регіональних, так і 🔸внутрішніх.
Одним із таких цікавих проєктів має назву “Я — творча особистість”. Його наприкінці року згенерували та втілили в життя талановитий педагог Інна Валуйко та найактивніші вихованці Народного художнього колективу України театру-студії “Маска” (керівник – Відмінник освіти України – Надія Фільченкова)
Легко і невимушено, у формі бесід, ігор, за допомогою цікавих матеріалів педагоги допомогали студійцям виявляти головну думку в сюжетах кінофільмів, аналізувати кінопроєкти та заохочували дітей до розкриття творчого потенціалу. Кожен учасник проєкту отримав завдання, використовуючи отримані знання з режисури, акторської майстерності та навички критичного і креативного мислення, створити відео на актуальну для суспільства тему та захистити свій проєкт на завершальному етапі. У процесі створення міні проєктів діти мали змогу отримувати додаткові консультації від педагогів, самостійно застосовувати пошук необхідної інформації, набувати нових навичок. Фіналом проєкту став неординарний та блискавичний захід, під час якого юні режисери отримали свої “Оскари” в окремих номінаціях – чудовий стимул для подальшого розвитку та ще один впевнений крок на шляху до зірок!
Вдячні педагогам студії за любов до своєї справи, до дітей, за яскраві ідеї, бездоганну організацію освітнього процесу.
За методичний супровід, технічні поради та доречні рекомендації вдячні методисту Кіровоградського обласного ЦДЮТ Валерію Кизименко.
P.S. Роботи вихованців Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості проєкту “Я – творча особистість” та презентації у наступних наших публікаціях.

Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *