Хореографічний ансамбль “Час Пік” здобув 4 Гран-Прі в Міжнародному фестивалі-конкурсі…

Vivat! 🎉 юним 🌟танцівникам,🌟 танцівницям 🌟 Народного художнього колективу України хореографічного ансамблю “Час Пік”, педагогам, балетмейстеру Оксані Черновій та керівнику 🌟 Заслуженому працівнику освіти України Ірині Мурованій!
🎉27 лютого у місті Харків відбувся Міжнародний дистанційний фестиваль-конкурс “Харків Talant Fest-2021“, участь взяли більш ніж 650 креативних, творчих та талановитих виконавців та колективів.
🌟 Хореографічний ансамбль “Час Пік”🌟 представив нашу область та наш заклад у номінаціях “Танці народів світу” та “Народна стилізація”!!!
🤩 І всі 4 яскраві номери, які були представлені до уваги жюрі, отримали найвищу відзнаку Фестиваля – 4 Гран-Прі 🏆🏆 🏆🏆 у своїх номінаціях та вікових категоріях!
Окрім високих нагород, дипломів, відзнак та подяк керівникам, “Час Пік” запросили на Гранд Фінал найкращих колективів проєктів “Укр-Фест”! Радіють вихованці і пропозиції взяти участь у цікавому медіа-проєкті продюсерського центру.
З інтерв’ю керівника колективу Ірини Мурованої:
“Завжди намагаємося брати участь у фестивалях високого рівня, з широкою географією, сильними колективами, та професійним складом журі. В цьому навчальному році наші вихованці, наші викладачі отримали чимало перемог і відзнак на великих, яскравих, але з досить серйозною конкуренцією, фестивалях і конкурсах. Фестиваль “Харків – Talant Fest 2021″ – потужний захід, організаторами якого є:
Об’єднання фестивальних і продюсерських центрів «Укр-Фест», творче об’єднання «Співучий край», Фестивальний центр «Borzenko records», кіностудія «Borzenko Film». За підтримки: Міністерства культури та інформаційної політики України, Міністерства молоді та спорту України, Міністерства освіти і науки України, департаменту реалізації гуманітарної політики Харківської облдержадміністрації, управління освіти і науки Харківської облдержадміністрації.
Педагоги, діти та батьки дуже хвилювалися, очікуючи результати, адже у складі журі народні та заслужені артисти України, заслужені діячі мистецтв, представники продюсерських та фестивальних центрів, концертних агенцій, працівники культури та шоу-бізнесу!
Радіємо, що високо оцінили нашу роботу – відмітили і техніку виконання, гарні відгуки про постановки, по доцільність та розкіш костюмів! Ми сподівались, але не очікували так одразу
🏆🏆🏆🏆 4 Гран-Прі!!! Перемоги додають наснаги, енергії, бажання рухатися далі і дітям, і нам, педагогам, успіхи надихають на нові звершення і досягнення!”
Вітаємо дітей та педагогів “Час Пік” !
Пишаємося!

Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *