Запрошуємо: Асинхронний Кубок області з “Брейн-рингу»💡

👉 Відповідно до наказу департаменту освіти і науки Кіровоградської обласної державної адміністрації від 12 серпня 2021 року № 216-од «Про проведення XХІІІ обласного чемпіонату з інтелектуальних ігор серед школярів сезону 2021/2022 навчального року, присвяченого 30-річчю Незалежності України» ІV етап Чемпіонату проводиться 8-19 листопада 2021 року: Асинхронний Кубок з гри “Брейн-ринг” (заочний).
У ІV етапі чемпіонату беруть участь команди будь-якого закладу освіти, громадського об’єднання, зареєстровані оргкомітетом турніру у відповідному порядку. Кількість команд від кожної адміністративно-територіальної одиниці не обмежена.
На питаннях Асинхрону можливе проведення чемпіонатів територіальних громад за умови виконання усіх санітарно-епідеміологічних вимог.
ℹ️ Асинхронний турнір – це заочна форма змагань, яка передбачає узгоджене проведення у визначений термін ігор на одному й тому ж пакеті питань в декількох різних населених пунктах. Представники на місцях отримують питання по мережі Інтернет, проводять змагання і надсилають в оргкомітет звіти з результатами (у триденний термін).
📭 Для участі необхідно подати вільну заявку про намір взяти участь у ІV етапі (kizval@ukr.net з приміткою “Асинхрон_назва територіальної громади») до 8 листопада 2021 року. У зворотньому листі керівники команд отримають пакет питань Асинхронів та інструкції.
✳️ Асинхрони можна відіграти за узгодженням з оргкомітетом у більш зручний для закладу час.
Інформаційна підтримка ➡ ФБ-група XXІІІ чемпіонат Кіровоградщини з інтелектуальних ігор серед школярів.
Запрошуємо до співпраці! 🤝

Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *