Вебквест “неБезпечний Інтернет”

🌐 8 лютого 2022 року у світі відзначався День безпечного Інтернету (Safer Internet Day, SID/ДБІ) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”.
🌐  День безпечного Інтернету запровадили у 2004 році мережі Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпечного та позитивного використання цифрових технологій, особливо, дітьми й молоддю.
⏩  До Дня безпечного Інтернету Кіровоградський обласний ЦДЮТ, серед інших заходів, організував веб-квест «неБезпечний Інтернет». Веб-квест містив різні ситуативні, рольові завдання, які потрібно було виконати, дотримуючись правил безпечного використання мережі Інтернет.
🌐  350 учасників різного віку з усієї Кіровоградщини взяли участь у квесті, серед них: 53% – середньої вікової групи (10-14 років), 29% – старшої вікової групи (15-17 років), 1% – 18-24 років, 17% – педагоги, 25+.
Переважна більшість учасників веб-квесту успішно справилися із завданнями та продемонстрували наявність розвинутого критичного мислення, що так важливо для безпечного та відповідального використанні Всесвітньої мережі.
🏆 Вітаємо переможців веб-квесту!🎉🎉🎉
➡️ Список переможців за посиланням: https://cutt.ly/9OM3fXD
👉 Про заходи до Дня безпечного Інтернету Кіровоградського обласного ЦДЮТ читайте в Події «Разом для безпечного Інтернету» 

Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *