Кубок до Дня української писемності та мови: підсумки проведення інтелектуальних змагань

Мова − це найважливіший засіб спілкування і пізнання та один із ключових факторів незалежності країни. Щороку 9 листопада Україна відзначає День української писемності та мови. І саме у цей день Кіровоградським обласним центром дитячої та юнацької творчості підготовлений та проведений онлайн Всесвітній Кубок з інтелектуальної гри «Український узвіз» до Дня української писемності та мови. Ці змагання входять у залік 2 етапу ХХІV відкритого Чемпіонату Кіровоградщини з інтелектуальних ігор серед школярів сезону 2022\2023 навчально року.
У Всесвітньому Кубку з інтелектуальної гри «Український узвіз» до Дня української писемності та мови взяли участь більше 1000 учасників з Вінницької, Дніпропетровської, Запорізької, Київської, Кіровоградської, Луганської, Львівської, Одеської, Полтавської та Чернігівської областей. Кіровоградщину представляли майже усі громади області.
Мета Кубку – популяризація знань про українську писемність та мову; створення умов для формування інтелектуально розвиненої особистості; розвиток творчо-пізнавального потенціалу учасників; формування у дітей та молоді національно-патріотичних цінностей; виховання поваги до історичного минулого, до народу, його історії, любові до рідної мови, почуття національної гідності.
Кубок відповідно концепту «Думка онлайн» – відкритий турнір, в якому мали можливість брати участь гравці будь-якого закладу освіти, громадського об’єднання від 7 до 124 років у 6 статусних групах:
 дитяча група – учні до 7 класів (включно) закладів загальної середньої освіти;
 ювенальна група – учні 8 та 9-х класів закладів загальної середньої освіти;
 юніорська група – учні 10-11-х класів закладів загальної середньої освіти (або учні інших закладів освіти, які поступили на навчання після закінчення 9-го класу);
 молодіжна група – студенти вищих навчальних закладів тощо (18-24 роки)
 педагогічна група – 24-124 роки
 батьківська група – 24-124 роки
Учасники 9 листопада 2022 року у будь-який час з 00.00 до 23.59 заходили самостійно за гіперпосиланням у Google форму, заповнювали довідкові дані і відповідали на 84 питання з різноманітних інтелектуальних ігор (за форматом класичної гри «Ерудит-лото», питання і варіанти відповіді – треба вибрати один).

Вітаємо переможців та тренерів переможців!

Дипломи та грамоти за посиланням
(3-10 робочих днів)
Запрошуємо 6 грудня 2022 року до Всесвітнього Кубку з інтелектуальної гри «Український узвіз» до Дня Збройних Сил України.
Інформаційна підтримка у групі Fаcebook та нашому сайті.

Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *