«Педагогічний узвіз» до 105-ої рiчницi вiд дня народження В.О. Сухомлинського

27-29 вересня 2023 року Кіровоградським обласним центром дитячої та юнацької творчості підготовлений та проведений онлайн Всесвітній Кубок з інтелектуальної гри «Педагогічний узвіз» до 105-ої рiчницi вiд дня народження В.О. Сухомлинського. Ці змагання входять у залік 2 етапу ХХV відкритого Чемпіонату Кіровоградщини з інтелектуальних ігор серед школярів сезону 2023/2024 навчально року.
У Всесвітньому Кубку з інтелектуальної гри «Педагогічний узвіз» до 105-ої рiчницi вiд дня народження В.О. Сухомлинського взяли участь понад 700 учасників з майже усіх громад Кіровоградщини та гості з Дніпропетровської, Київської, Луганської, Миколаївської, Рівненської, Сумської, Херсонської, Чернівецької областей та міста Херсон.
Метою Кубку було вшанування пам’ятi видатноrо педагога Кіровоградщини, розширення знань учасників про В. О. Сухомлинського та його творчість, створення умов для формування інтелектуально розвиненої особистості, розвиток творчо-пізнавального потенціалу учасників; формування у дітей та молоді національно-патріотичних цінностей.
Кубок відповідно концепту «Думка онлайн» – відкритий турнір, в якому мали можливість брати участь гравці будь-якого закладу освіти, громадського об’єднання від 7 років у 6 статусних групах.

Вітаємо переможців та тренерів переможців!

Дипломи та грамоти за посиланням:

Запрошуємо 30 жовтня – 13 листопада 2023 року до Всесвітнього Кубку з інтелектуальної гри «Своя гра» (ІІІ етапу XХV відкритого Чемпіонату Кіровоградської області з інтелектуальних ігор серед школярів сезону 2023-2024)

Інформаційна підтримка у групі Fаcebook та http://ocdut.kr.ua

Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *