Відбулося обласне методичне об’єднання театрального та хореографічного профілів ЗПО

🟦 На базі Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості форматі онлайн відбулося традиційне обласне методичне об’єднання викладачів, керівників гуртків, методистів театрального та хореографічного профілів закладів позашкільної освіти.
У заході взяли участь близько 80 педагогів з 22 громад Кіровоградщини. Спікери заходу виступили методисти Кіровоградського обласного ЦДЮТ – Юлія Тодосієва та Людмила Мироненко.
Під час методичного об’єднання, крім інших робочих питань, розглянули особливості творчих колективів за жанрами “Малі сучасні театральні форми» та «Відеопоезія». Програма заходу була побудована як результат попереднього опитування педагогів області щодо їх інформаційно-освітнього запиту. Результати опитування стали основою програми зустрічі, що стала максимально актуальною, змістовною і корисною. Було обговорено методику та методологію втілення ідей засобами малих сучасних театральних форм, підходи до створення відео роликів тематичного спрямування. Також учасникам презентовано відео підбірку можливих варіантів конкурсних робіт. Учасники мали змогу отримати відповіді на хвилюючі питання та уточнити необхідну інформацію.
Також було представлено інформацію щодо умов участі дітей та молоді в номінаціях «Малі сучасні театральні форми», «Відеопоезія» ХХІХ Всеукраїнського відкритого фестивалю дитячої та юнацької творчості, присвяченого Всесвітньому Дню Землі.
👉 Долучайтеся до нашого Фестивалю

Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *