“Народжені вільними”…

🔵13 березня в рамках атестаційних заходів викладачем акторської майстерності творчого об’єднання молодіжний клуб «Імідж» Катериною Пузирьовою був проведений виховний захід “Народжені вільними”.
Катерина Олександрівна, яка виступала в ролях ведучої, акторки, модератора заходу нагадала присутнім про глобальні історичні події, які відбулися в Україні за останні 20 років, сучасні реалії, в яких ми зараз живемо, та цінності, які відстоюють на полі бою воїни ЗСУ. Уся інформація була підтверджена історичною відеохронікою.
Основний меседж, який був направлений глядацькій аудиторії, був у тому, що українці віками боролися за право існування, право говорити рідною мовою та жити на своїй землі. Історія сучасної України – це продовження протиріч між прагненням українського народу до незалежності та імперською політикою Росії, яка постійно намагалася зробити Україну підконтрольною державою. Події сьогодення – це продовження тисячолітньої історії України насиченої важкими, водночас героїчними подіями.
Значна частина заходу була присвячена двом революціям – Майдану 2004 року, який був святом Свободи, і Революції Гідності 2013 року, котра розбудила свідомість громадян й назавжди проклала українцям вектор до європейських цінностей та прав людини, а також подіям російсько-української війни.
Вихованці молодіжного клубу «Імідж» виступали з проникливими та актуальними до сучасності номерами, викликавши емоційні сплески аудиторії.
Особлива увага була приділена вихованцям клубу, які були вимушені з родинами евакуюватися від війни до Кропивницького з Харкова, Миколаєва, Лисичанська Луганської обл., Краматорська, Костянтинівки, Курахового Донецької обл., Бердянська, Мелітополя Запорізької обл., міста Херсону. Діти зворушливо говорили про свої рідні міста та ділилися мріями про майбутнє.
Кожен присутній на заході мав що згадати, про що посумувати, передаючи присутнім ту невгамовну біль війни, що пронизала наскрізь наші душі.
Ведуча велику увагу приділила сьогоденню: важливості освіти та всебічного розвитку для кожного. Зосередила увагу на тому, що кожною своєю дією ми крок за кроком наближаємо Перемогу та прокладаємо шлях до світлого майбутнього нашої держави.
У підсумку заходу іміджисти створили коло єднання, яке надихнуло кожного патріотичними почуттями та прагненнями вкласти свою частку у велику справу боротьби за незалежність нашої держави, скандуючи: «Ми – народжені вільними!».

Вас повинно також зацікавити...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *