Регіональна інтернет-конференція

Місце, де кожен має можливість зростати та розвиватися

Цитата

Автор:

Юліанна Грушова

Олександрівський парламент дітей

 

Олександрівщина, як і багато інших громад, залежить від своїх молодих мешканців аби активно розвиватися та процвітати. Молодь, яка бачить своє  майбутнє у власній громаді, відіграє ключову роль у створенні індикаторів розвитку та утриманні життєздатності громади. Як на мене активна молодь нашої громади  вбачає своє майбутнє саме тут.

Активна молодь виступає в ролі двигуна для інновацій та змін у громаді. Вони приносять свіже бачення та енергію, необхідну для запровадження нових ідей та проектів. Завдяки їхній ініціативності та прагненню до змін, громада здатна  адаптуватися до нових викликів та змін у суспільстві.

Молодь, яка відчуває зв'язок з жителями своєї місцевості, активно залучається до прийняття рішень. Вони беруть участь у громадських обговореннях, ініціюють проєкти та програми, спрямовані на покращення життя мешканців. Це сприяє розвитку громадянської свідомості та підвищує рівень довіри до влади.

Молодь активно будує соціальні мережі у громаді, сприяючи підтримці та співпраці один з одним. Це важливо для створення відчуття спільноти та підтримки, що сприяє вирішенню загальних проблем та досягненню спільних цілей.

Чергову волонтерську ініціативу реалізували у КЗПО «Олександрівський ЦДЮТ» благодійної акції «Іскорка добра» вихованці, педагоги, батьки та мешканці Олександрівщини долучилися до збору коштів ініційованого ГО ОР КО «Нескорені». Спільними зусиллями в результаті благодійного ярмарку було зібрано 7500 гривень. Кошти спрямували на придбання медикаментів, газових балонів та портативних пальників для воїнів, які обороняють нашу державу.

У результаті, активна молодь в Олександрівщини відіграє важливу роль у розвитку громади, вкладаючи свою енергію, ідеї та зусилля у створення кращого майбутнього для всіх її мешканців. Їхня залученість та відданість сприяють зміцненню та процвітанню громади, роблячи нашу маленьку Батьківщину місцем, де кожен має можливість зростати та розвиватися.


До уваги незареєстрованих користувачів форуму – учасників інтернет-конференції! Просимо зазначати у ваших повідомленнях/коментарях свої призвище, ім’я та/або заклад освіти, який Ви представляєте.